Logos este o biserică interdenominațională, neafiliată cultic. Ne intâlnim cu toții duminica și-n casele noastre de-a lungul sapatamanii. Citim scriptura, ne rugăm unii pentru alții, ne incurajăm și susținem. Râdem și plângem impreuna. Suntem o familie dar și o armată atunci când este nevoie.
Dorința noastră este să fim cunoscuți ca și o comunitate a prezenței lui Dumnezeu unde dragostea, bucuria, pacea, dreptatea și neprihănirea să fie la ele acasă. Ne trăim cu demnitate identitatea creștină dorindu-ne ca prin tot ceea ce facem sau spunem ochii celor din jur să fie îndreptați către Cel care a adus nădejdea și speranța în fiecare dintre noi.

De ce-am dori să ni te alături...

Pentru că vrem să luptăm împreună cu tine pentru ca viața ta să fie în voia lui Dumnezeu. Vrem să-ți fim aproape atunci când e greu sau atunci când viața pare să nu-ți mai fi lăsat opțiuni.

Nimeni nu poate trăi în afara unei familii iubitoare, care te îndrăgeşte așa cum ești. Avem nevoie unii de alţii. Viața pe cont propriu poate fi extrem de periculoasă și costisitoare. 

 

Pentru că vrem ca abilitățile, competențele şi darurile tale să fie înflăcărate. Cu siguranță, ești unic și tocmai această unicitate a ta adaugă trupului lui Hristos o nouă culoare. 

Slujirea ta îi poate înfrumuseța pe cei de lângă tine în aceeași măsură în care slujirea noastră îți poate aduce ție trăiri sau contexte noi prin care să te apropii de inima lui Dumnezeu.

Pentru că vrem să descoperim împreună Adevărul. Acel adevăr care este în mijlocul nostru și care-şi are rădăcinile în relația personală a fiecăruia cu Hristos.

Îl iubim și Îl adorăm pe Dumnezeu. Tânjim după prezența Lui. Ne dorim să-I cunoaştem inima și să purtăm în noi durerile Lui. Vino la o astfel de părtășie!

Oameni care ne-au format și cărora le suntem recunoscători

Beniamin Fărăgău
Pastor al bisericii Iris din Cluj Napoca, fondator al fundatiei Istoria Binecuvantarii, Beni a trezit în noi dragostea de scriptură. Am învățat să luăm cărțile scripturii ca întreg, să le privim ca pe o scrisoare trimisă nouă de Dumnezeu, să-L ascultăm și să ne smerim inimile înaintea Lui.
Aurel Ciorba
Pentru câțiva ani, a ales să facă naveta dintre Aleșd și Oradea. De dragul nostru. Ne-a fost păstor și învățător. Acolo în zecile de întâlniri avute am învățat ce este biserica. Am învățat rigorile interpretării scripturii, limbajul și coerența ei.
Gordon Van Veelen
Gordon este Healling Room Ambasador în Europa și de la el am învâțat că darurile spirituale nu doar că nu au încetat ci dimpotrivă, că Dumnezeu le împarte cu bucurie astăzi. Am văzut cu ochii noștrii manifestarea lor în folosul celor de lângă noi.
Lee Saville
Lee, fost avocat de succes în Londra a ales să trăiască modest în mijlocul unei comunități sărace din Șiria, Arad. Este glasul celor fără glas, puterea celor care nu mai pot. În vremurile grele ne-a fost ca un tată. Cât de mult îi datorăm acestui om ...
Dr. R. Heard
Dr. R. Heard este păstorul bisericii Christian Tabernacle din Houston, Texas. Din 1996 călatoreste aproape săptamânal în Africa sau India unde a echipat mii de lideri si-a plantat biserici si scoli biblice. Foamea lui după Dumnezeu a adus în noi o mai mare dorință de a-L cunoaște, de a umbla și de a ne dărui mai mult Lui. De la Richard am invatat sa fim oamenii unei singure pasiuni, aceea de a-L adora pe Dumnezeu.
Alan Platt
Au fost câteva ocazii în care lui Alan i-a fost oferit titlul de apostol. Asta datorită muncii sale în plantarea a zeci de biserici și datorită sutelor de lideri pe care i-a format. A refuzat. Nu crede în titluri dar continuă să lucreze în Africa de Sud și Statele Unite prin fundația City Changer pentru ca vocea lui Dumnezeu să se poată auzi în mijlocul cetății, în mijlocul orașelor.

Ce fel de creștini suntem?

Relație, nu religie

Religia nu a salvat vreodată pe cineva. De fapt, religia scindează, rupe, ridică ziduri și uneori, mari războaie s-au purtat în numele ei. Într-un final, te lasă pustiit, gol și profund dezamăgit.

Relația cu Dumnezeu este însă ceva proaspăt, personal, ceva după care tânjești mereu. Acel ceva care satură sufletul și-ți liniștește inima. Prezența Lui este vindecătoare și plină de nădejde. 

Viață, nu forme moarte

Dumnezeu Se ascunde și iubește să fie căutat și găsit. Din păcate însă, cu toții avem instinctul de a conserva acel loc, acea formă în care L-am întâlnit, în care El S-a descoperit cândva.

Când El este prezent, totul prinde viață și culoare, dar când El pleacă, cele mai sfinte forme devin simple relicve, activism mort, goliciune și disperare... o disperare mascată dibaci uneori.