De unde venim

Biserica Logos își are originile în pasiunea pentru Cuvânt și dragostea față de oameni. Practic, totul a început cu studiul Scripturii în casele noastre: carte după carte, transcrieri structurale ale textului, conferințe de studiu biblic. Toate acestea ne-au ajutat să înțelegem Cine este Dumnezeu. El ne-a fascinat cu cele 66 de fețe ale Sale.

Înțelegându-I dragostea pentru oameni, am decis să închiriem o sală în oraș. Nu a fost ușor, dar a fost extrem de frumos. Duceam boxele, microfoanele şi stația după noi duminică de duminică. Dumnezeu ne-a dus mai departe, provocându-ne să credem în complementaritate, în darurile Duhului Sfânt şi în manifestarea lor diversă.

Ne-am recântărit credinţa şi unele crezuri. Am redescoperit credincioşia şi providenţa lui Dumnezeu, Care a trimis oameni din diferite colțuri ale pământului pentru a ne deschide ochii şi a ne vindeca inima. Experienţele ne-au depăşit pe alocuri teologia, fiind nevoiți o vreme să trăim cu întrebări fără răspuns. Am înțeles atunci că Dumnezeu nu poate fi limitat de conceptele noastre, ci El poate surprinde, El Se ascunde și iubește să fie căutat și găsit.