Netus et malesuada fames

Lansare de carte

Tiberiu Ciubotari are 48 de ani, este căsătorit de peste 25 de ani şi are 2 copii,Tudor și Răzvan, ambii studenți. „Așteaptă-te la minuni” nu este prima carte scrisă de el, dar este primul roman. A ales proza, deci implicit ficțiunea, dintr-un motiv foarte simplu: Mintea noastră ficționează toată ziua şi plecând de la această realitate, mesajul pe care vrei să-l comunici este mai ușor și mult mai facil de transmis. Până la urmă, Domnul Isus a fost un expert al ficțiunii, folosindu-se de nenumărate pilde atunci când a vrut să accentueze ceva.

De ce „Așteaptă-te la minuni”? Pentru că cel care nu crede în minuni va practica superstiția. Din acest motiv, cartea iese din conturul clasic al unui roman și dincolo de coaja narațiunii, ea oferă soluții, dar mai ales pune întrebări fundamentale: „Cum își poate depăși omul scârba de sine?”, „Cine suntem noi cu adevărat?” sau „Care este taina binecuvântării?”. Dacă ai astfel de frământări, atunci... „Așteaptă-te la minuni”!

Concert „Not an Idol”

Astăzi trăim vremuri de har, vremuri în care ispita cea mai mare este să crezi că poți trăi fără Dumnezeu. Cântecul „Să-L văd pe Dumnezeu” vorbește despre faptul că lumea decăzută în păcat ne poate copleși cu plăcerile ei deșarte, dar copiii lui Dumnezeu pot să se înalțe spre o altă lume, din clipa în care încep să-L vadă pe Dumnezeu dintr-o inimă curată, spălată în sângele Domnului Isus Hristos. Versurile nu exprimă o dorință de a-L vedea pe Dumnezeu parţial sau doar ca pe un străin față de care poți să ai cel puțin o formă de respect, ci o dorință aprinsă a inimii, un sentiment de uimire copleșitoare și adorație pentru Persoana lui Dumnezeu, pe Care vrem să-L iubim, tânjind după prezența Sa și așteptându-L cu dor! Să-L văd pe Dumnezeu este conceptul noului album „Not an idol”, care conține piese îmbibate de Adevărul întemeiat pe Cuvântul lui Dumnezeu. Cântecele se adresează atât publicului credincios, care se poate închina și lăuda pe Domnul prin piesele Zbor, Simt cum reverși, Al Tău pe veci, Prieten Bun, cât și publicului care are nevoie să-L cunoască pe Dumnezeu şi să se îndrăgostească de El, prin mesajele evanghelistice ale pieselor Ca să mă convingi, Vreau să mă întorc și nu în ultimul rând - Să-L văd pe Dumnezeu

„Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!” (Matei 5:8)​